NYHETER & ARTIKLER

NYHETER & ARTIKER

Styrearbeid er et fagfelt preget av både strenge juridiske krav, og beste praksis. Vi holder oss oppdatert på begge deler, og deler selvfølgelig med deg.


Her finner du fagartikler om styrearbeid, møteprosesser, og generalforsamlinger, relevante produktoppdateringer, og nyheter som påvirker Styreplan.

Av Simon Wengstrøm 13 Jun, 2023
NYHET: Styreplan lanserer Møtehjelperen!
Av Simon Wengstrøm 08 Jun, 2023
Aksjelovens § 6-29 krever at det alltid føres protokoll over styrebehandling.
Av Simon Wengstrøm 07 Jun, 2023
Denne artikkelen er et dypdykk i prosessen frem mot vår nye visuelle profil, skrevet sammen med vår designer Inger Marie Gunderhuset. Kortversjonen kan du lese her !
Av Simon Wengstrøm 02 Jun, 2023
At en styreportal er en stor hjelp for styresekretæren, er det liten tvil om. Vi i Styreplan har over 20 års erfaring med å forenkle og effektivisere styrearbeidet for hele styreorganisasjonen, inkludert den eller de som har styresekretær-ansvaret.
Av Simon Wengstrøm 23 May, 2023
En rød tråd i styrearbeidet bidrar til verdiskapning i styret. Å sette seg ned og planlegge styreåret fra et strategisk perspektiv, er et godt utgangspunkt. Et felles årshjul vil fungere som en rettesnor for både styret og daglig leder, og bidra til at riktige saker behandles til riktig tid.
Av Simon Wengstrøm 12 Apr, 2023
Er du lei av å bruke tiden din på å skrive saksliste før styremøtene? Sene kvelder, fordi saksnummereringen i protokollen må rettes etter møtet? Mister du oversikten over hvilke dokumentversjoner styret har blitt tilsendt på e-post?  En styreportal som Styreplan vil gjøre ditt styrearbeid enklere og raskere, så du får brukt tiden din på det som virkelig betyr noe.
Vis mer
Share by: