Personvern på styreplan.no

Oppdatert 21.05.2019

Nettstedet styreplan.no samler inn informasjon om besøkende og deres bruk av nettsidene ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) og andre teknikker. Du kan lese mer om informasjonskapsler hos datatilsynet.

Behandler av opplysningene som samles inn er Systemfabrikken AS. Se Om oss for nærmere kontaktinformasjon.

Ønsker du informasjon om behandling av personopplysninger i verktøyet Styreplan og ikke på hjemmesidene henviser vi våre avtalevilkår og vår databehandleravtale.

Hva bruker vi informasjonen til

Informasjonen vi samler inn bruker vi for å forbedre innholdet og sikre og forbedre den tekniske løsningen på styreplan.no.

Et eksempel er bruk av analyseverktøyet Google Analytics: Vi kan se at mange besøkende benytter en nettleser vi ikke har testet mot. Da kan vi teste og eventuelt utbedre publiseringsløsningen i forhold til denne. Vi kan også bruke analyseverktøyet til å finne sider som er lite besøkt og enten fjerne eller forbedre innholdet på disse. Et annet eksempel er at vi fanger opp i logger over besøkende at vi får svært mange forespørsler fra en gitt adresse, noe som kan være indikasjon på en sikkerhetshendelse vi må følge opp nærmere.

På de neste punktene har vi beskrevet nærmere hva vi samler inn og hvorfor.

Analyse av nettstedet

Google Analytics

For å kartlegge antall besøkende, besøksmønster og mer bruker styreplan.no analysesystemet Google Analytics. Ved besøk på styreplan.no vil Google Analytics angi en informasjonskapsel i nettleseren din. Informasjonskapselen inneholder en unik id som identifiserer nettleseren din og ikke deg som individ.

Informasjonen som samles inn vil blant annet være:

 • Hvilken side du besøker

 • Hvilken side du kom fra (inngang til styreplan.no, f.eks. om du klikket på oss fra et Google søk så vil Google være oppført som refererende side).

 • Hvilken nettleserversjon du har

Vi har ikke tilgang til din IP-adresse. Funksjonen for å anonymisere din IP-adresse, så snart den fanges opp av Google Analytics, er skrudd på. Du kan lese mer om hvordan Google Analytics virker og hva som samles inn her. Det er også mulig å skru av (Opt out) av Google Analytics om du skulle ønske det. Informasjon om den unike siden lagres i det minste mulige tidsintervallet i Google Analytics (14 måneder)

Hotjar

For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar kjører et skript som oppretter en tilkobling til HotJar sin skytjeneste og sender følgende informasjon dit:

 • Musebevegelser

 • Museklikk

 • Scrollebevegelser

 • Tastetrykk for hvitlistede handlinger

 • Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Ingen sensitiv informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.

Markedsføring

Vi annonserer for Styreplan på forskjellige plattformer, inklusive:

 • Facebook

 • Linkedin

 • Google

 • Bing

For å måle effektiviteten på annonsene har vi implementert sporingsmekanismene for de nevnte plattformene. I korte trekk betyr det at vi kan oppdage om du har klikket på en annonse fra Facebook, Linkedin, Google eller Bing.

Kommunikasjon

Crisp

«Chatboblen» du finner på hjemmesidene våre leveres av Crisp.

I «chatboblen» har du muligheten til, frivillig, å oppgi ditt telefonnummer eller e-postadressen din. Vi bruker denne informasjonen for følge opp samtalen om du forlater den før vi har svart deg eller ved behov for avklaringer e.l. i etterkant. Samtalen og personlig informasjon du oppgir (telefonnummer og e-post) blir lagret hos Crisp.

Du kan lese mer om hvilken informasjon Crisp samler inn og hvordan den brukes på Crisp sine hjemmesider og i deres artikkel om GDPR.

Kontaktskjema

Når du sender inn et kontaktskjema som du finner på sidene vil informasjonen du sender inn bli formidlet til vårt CRM-system WORKetc.

Informasjonen brukes bare til formålet spesifisert ved skjemaet, f.eks. generelt behov for kontakt, ønske om å avtale demo eller lignende.

Logg av besøk på nettstedet

Når du besøker sider på styreplan.no vil det generere innslag i serverloggen.
Dette er en logg over alle forespørsler nettlesere gjør mot serveren for styreplan.no.
Informasjonen som samles inn her vil, blant annet, være:

 • Tidspunkt for forespørsel

 • IP-adressen forespørselen ble gjort fra

 • UA-strengen til nettleseren (nettlesernavn og versjon).

 • Hvilken nettstedsadresse (URL) du forespurte

Innholdet i meldinger, som f.eks. skjemainnsendinger loggføres ikke.
Informasjonen lagres i inntil et år og benyttes for overvåkning av sikkerhet og ytelse på nettstedet og anonymisert statistikk.