KONTAKT OSS

STYREPLAN AS

Bogstadveien 27b
0355 Oslo
tlf 40 60 44 75

STYREPLAN SUPPORT

Tlf.: 40 60 44 75
E-post: post@styreplan.no
Hjelpesenter: hjelp.styreplan.no


Historien om Styreplan

Ideen om Styreplan hadde sitt utspring hos vår daglige leder Henry Wengstrøm, som tilbrakte mye av 90-tallet på jakt etter protokollsignaturer fra styremedlemmer i sin funksjon som styresekretær hos bl.a. NSB, Aker, og Scania. Som prosjektleder i Forskningsparken kom han i kontakt med to systemutviklere fra UiOs Institutt for Informatikk – Kai Lilleby og Lars Duvaas – og sammen grunnla de selskapet Systemfabrikken AS, som etterhvert endret navn til Styreplan AS.

Selskapets visjon var å utvikle et godt nettverktøy for strukturert, effektivt og trygt styrearbeid i norske virksomheter. Teori om effektiv møtevirksomhet og beste praksis, kombinert med relevante lover, var kjernen i utviklingen av løsningen. Det ble særlig lagt til grunn at styrearbeid angår både styret og administrasjonen, og målet var å skape et verktøy som tilfredsstilte begge gruppers behov.

Resultatet er Styreplan – en styreportal for styret, der all informasjon og dokumentasjon er tilgjengelig til enhver tid på alle plattformer, og et arbeidsverktøy for daglig leder og administrasjonen, som får store deler av sitt arbeid automatisert, effektivisert og kvalitetssikret.

I samspill med våre samarbeidspartnere og kunder har endringer og ny funksjonalitet blitt implementert løpende av våre kompetente systemutviklere i Oslo. Lover har også blitt endret en god del i løpet av disse årene. Med Styreplan som alt annet, er det alltid rom for forbedringer, og vi er takknemlige for alle gode innspill vi har fått siden systemet ble lansert. Styreplan er i dag en veletablert og velprøvd løsning med over 6000 brukere i Norden, og tilstedeværelse i de fleste bransjer.