Hvordan komme i gang med Styreplan


Det er viktig for oss at det er enkelt for deg å komme i gang med Styreplan. Her får du hele prosessen i tre steg, så du vet hva du går til når du kontakter oss.

1.       Uforpliktende demonstrasjon

Vi vil gjerne vise deg at Styreplan håndterer alle faser i styrearbeidsprosessen, både for styret og for administrasjonen. Under demonstrasjonen ønsker vi også å lære mer om dine behov, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. En demo tar vanligvis rundt 30 minutter og gir deg et godt beslutningsgrunnlag.

2.       Avtale og oppstart

Vi har en standardavtale (inklusive Databehanderavtale). Alt du trenger å gjøre er å lese gjennom og signere. Vi sender deg et brukerskjema med tilgjengelig informasjon fra Brønnøysund, du fyller ut resterende informasjon og returnerer til oss. Vi oppretter din organisasjon i Styreplan, og du er klar til å sette i gang.

3.       Opplæring

Vi er opptatt av at alle som bruker Styreplan skal kunne utnytte systemet maksimalt fra første dag. Derfor inngår opplæring som standard i etableringsprosessen, og tilpasses dine behov og ønsker. Brukerstøtte inngår også i avtalen.

Ved oppstart kan vi også vise løsningen for et samlet styre, både PC/Mac-versjonen og Styreplan App (nettbrett og telefon) for å gjøre oppstarten så smidig som mulig.

Fyll ut kontaktskjemaet under, så hører du fra oss innen 24 timer!