BANKID

Styreplan tilbyr nå innlogging med BankID og BankID på mobil, og protokollsignering med BankID, for å forbedre datasikkerheten og brukeropplevelsen til våre kunder.

BankID-modulen er inkludert i Styreplan Premium.

 
 

Styreplan støtter innlogging både med ordinær BankID og BankID på mobil

ENKLERE INNLOGGING MED BANKID

Med BankID for innlogging kan styremedlemmer og administrasjon logge seg direkte inn i Styreplan uten brukernavn og passord. Dette er en populær løsning, og er både enklere og sikrere enn ”gammeldags” passordinnlogging.

Du kan logge inn med enten BankID på mobil eller ordinær BankID, og komme rett inn i Styreplan fra både datamaskin, iPad og mobiltelefon (iOS/Android) uansett hvor du er.

 

Protokoll kan signeres med BankID, også rett fra appen

ENKEL OG RASK SIGNERING

Med BankID kan styremedlemmene enkelt og raskt signere protokollen, enten fra styreplan.no eller via Styreplan-appen (iOS/Android).

Som styremedlem klikker du på tilsendt lenke i e-post fra Styreplan for å starte signeringsprosessen enten i appen eller på Styreplan.no.

For administrasjonen utarbeider Styreplan et signert protokolldokument i BankIDs eget SDO-format. Vår bruk av SDO-formatet gir deg et ekstra sikkerhetsnivå, og gjør det enkelt for deg å verifisere ektheten i protokollsignaturene. Du får også enkelt oversikt over hvem som har signert protokollene, og på hvilket tidspunkt.

 

 

Med Styreplan og signering med BankID er hele styrearbeidet digitalisert – og samlet på én plattform.