Kompetanseutvikling

Et av våre mål er å bidra til økt kompetanse i styrearbeid blant våre kunder.

Vi samarbeider med StyreAkademiet og iStyrelsen AS for å sikre brukere tilgang til informasjon og kompetanse.

StyreAkademiet har som mål å bidra til styrerettet kompetanse i eierskap, styre og ledelse (SMB). For medlemmer tilbys nettverksbygging og erfaringsutveksling på eget nettforum, samt kurs og medlemsfordeler.

iStyrelsen AS tilbyr tjenester som styreevaluering, -analyse og -rekruttering, samt styrekurs. Er du Styreplanbruker?
Kontakt iStyrelsen AS angående Styreevaluering: Klikk her.

"Jeg er ofte blitt møtt med "Vi er så forskjellige vi - vi er ikke aksjeselskap" eller "-vi er offentlig eid" eller "-vi arbeider ikke med økonomiske målsettinger som vanlige aksjeselskap".
I utgangspunktet er imidlertid styrets funksjon uavhengig av både organisasjosnform, eierskap og virksomhetens arbeidsområde eller formål. Det meste er likt. Det gjelder både 
-rollene (funksjonene og arbeidsoppgavene) og
-ansvaret"

Sitatet over er hentet fra Styrehåndboken av Ole Chr. Gulli. 

Styreplans bidrag

Styreplan forenkler styrearbeidet. Våre brukere har meldt inn en tidsbesparelse på 20-60%.

Bruken av Styreplan bidrar til kompetanseheving gjennom å tilføre styrearbeidet struktur basert på teori og beste praksis på området. Styreplan inneholder også relevante lenker til lovverk m.m..

Styreplan inneholder automatikk som f.eks. generering av agenda, protokoll og utsendelse av meldinger. Oppfølgingsrapporter basert på styrets vedtak kan genereres som egen sak i hvert møte.

Styreplan gjør styrebehandling uten fysiske møter veldig enkelt. Hastesaker kan håndteres direkte i systemet, uten utsendelser av eposter og vedlegg, telefonkonferanser, o.s.v..

Aksjeloven er endret fra 1. juli 2017: Nå kan dokumentasjon oppbevares elektronisk, og styreprotokoller kan signeres elektronisk. All dokumentasjon oppbevares sikkert og tilgjengelig i Styreplan, og protokoller kan signeres med BankID/BankID mobil. 

Ovennevnte er kun et utvalg av fordeler du har ved bruk av Styreplan. Kontakt oss for en demonstrasjon.

Fagstoff

Å vite når man vet noe og å vite når man ikke vet noe - det er kunnskap.
Konfucius

Kurs og videreutdanning

Den som tror han er ferdig utlært er ikke utlært, men ferdig.

Ressurser

Mer om styreplan

Hold kontakten

Kontaktinformasjon

Styreplan er levert av Systemfabrikken AS

Bogstadveien 27B
0355 Oslo
telefon 40 60 44 75
epost post@styreplan.no

Historien om Styreplan

Ved å kombinere våre to sterke sider hadde vi en unik mulighet til å utvikle et nettbasert verktøy som bidrar til at praktisk styrearbeid kan gjennomføres på en enkel måte.

Det første spørsmålet vi måtte stille oss selv var: Hvem skal vi utvikle verktøyet for? Det er i utgangspunktet to målgrupper - styret og administrasjonen. Webteknologien åpnet et vindu for et system som tilfredsstiller begge målgruppenes krav - Styreplan.

Redaktør Henry Wengstrøm henry@styreplan.no. Cookies/Informasjonskapsler